Webbhotell


På ett webbhotell hyr du plats för din hemsida och din e-post, kan knyta
e-postadressen till din domän och hemsida, får möjlighet att ha formulär, gästbok, statistik, kan installera bloggverktyg som WordPress, ha en databas mm.

De har också personal som tar säkerhetskopior på alla hemside filer samt sköter driften i övrigt. Webbhotellet har också en kundservice och supportfunktion som svarar på frågor och hjälper dig med problem. Jag tycker det är en fördel om den supporten inte bara är webb baserad och per e-post utan även per telefon och helst på svenska.

Vi rekommenderar Loopia

Webbhotellet Loopia, som vi själva använder, klarar de flesta projekt. Det har både blivit ”Bästa budgetval”, vunnit ett år samt fått bra betyg i tidningen Internetworlds årliga tester av webbhotell. Det har de funktioner som man oftast behöver och är framförallt väldigt logiskt och användarvänligt uppbyggt. De tog för flera år sedan (2009) bort uppsägningstiden helt och har nu (2015)  75GB webbutrymme och 75GB e-postutrymme (samt hela 25 SQL databaser (tex för 25 st olika WordPress installationer på samma konto.)

Jag hjälper dig – även detta utan kostnad – att registrera ett webbhotell-abonnemang hos Loopia – varken för tidigt eller för sent utan först när din hemsida är klar och du behöver det.

Vill du absolut ha en annan typ av webbhotell (ännu billigare) eller ännu mer avancerat – så kan jag hjälpa dig med det också.

Är du osäker på vad du behöver så kan du ta kontakt med oss för gratis rådgivning så kan vi hjälpas åt.

Planerar du att starta en e-butik är det dock lite mer att tänka på vid val av webbhotell.

Loopia webbhotell
Loopia ® är ett registrerat varumärke till Loopia AB.