Hur man når toppen


Aron och hans Team har än en gång visat hur man når toppen. Torsdagen 14 jan nådde de den högsta toppen, Uhuru Peak på Kilimanjaro – 5895 möh. Det lä ha  varit riktigt tufft den sista biten som lär ha tagit 8,5 timmar  med riktigt brant stigning,kall och med snö. (På en video på Facebook ser man att det är rejält med snö.)

Den 9 jan 2015 startade teamet sin vandring uppåt, Aron startade 2 dgr tidigare eftersom vandringen av naturliga skäl tar lite längre tid för honom och för att de tillsammans skall kunna hålla sitt schema på ett bra sätt. En sådan här bestigning kräver mycket planering och att man verkligen håller vasst vid sitt schema. De har i flera etapper tagit sig upp till olika höjdnivåer som 2720m, 3720m, 4700m. En dag hade de bl.a. ett ihållande regn en stor del av dagen – det gör inte vandringen lättare direkt men ordet ”ge upp” finns inte i dessa härliga människors vokabulär och de  har en sådan helt otrolig teamkänsla och bra humör.

De valde en rutt som heter Marangu Route, det finns flera olika rutter att välja mellan,som till de flesta bergstoppar, 4 i det här fallet..

Den 11 jan fick jag ett mail från Malin som arbetar med marknad och PR för Team Aron Kilimanjaro och då hade de samlat in  842 000kr drygt. Det ursprungliga målet var att samla in 500 000 men de höjde ribban till 1 milj ganska snabbt.

Som sponsor till Team Aron Kilimanjaro vill Scotten IT-Consulting framföra den allra största respekt och gratulationer till att ni nått Toppen – av Kilimanjaro. Det är bara ett av era fantastiska och beundransvärda projekt. Förutom att ni utför en fantastisk prestation i sig, allra helst Aron, så är ni enormt positiva förebilder och inspiratörer och bidrar till att peppa många andra människor som har det motigt. Utöver det så samlar ni helt osjälviskt in en respektfull summa pengar till något så viktigt som Barncancerfonden.

Det har varit en stor ära för Scotten IT-Consulting att på ett litet hörn fått hjälpa teamet att nå toppen – Scotten gillar ju att förutom äventyrare och hjältar som Aron även hjälpa entreprenörer, småföretagare och andra att nå toppen – i Google. Så är du en småföretagare eller annan med en hemsida du vill nå toppen i Googles organiska söklista är du välkommen att kontakta mig.

 

Team Aron Kilimanjaro Scotten IT ConsultingNågra passande ordspråk:

Även den längsta resa börjar med ett litet steg. / Lao Tzu

Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud,
men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår.
/ Kinesiskt ordspråk

Ingen vet vad han förmår förrän han har försökt

Genom att försöka med det omöjliga,
när man högsta graden av det möjliga

SEO Bolaget och Scotten IT-Consulting

Lämna en kommentar