Partners


Våra partners och vänner

Vi har ett brett nätverk inom management, personlig utveckling, effektiva arbetsvanor, coaching, marknadsföring, grafisk design, kommunikation, bokförlag, musik- och filmproduktion samt givetvis webbhotell, avancerad webbdesign, mobila lösningar, programutveckling mm.

Astarcan

Astarcan och Karin Klerfeldt har specialiserat sig på att hjälpa företag att bli bättre på att genomföra kundbesök, förhandla och argumentera. De har också dragit igång GROW – ett affärsutvecklingsprogram för kvinnor som driver företag.

Balanserad Kommunikation

Balanserad Kommunikation arbetar med marknadskommunikation och levererar såväl helhetslösningar som punktinsatser, alltid med fokus på kundens behov. Vi hjälper våra kunder med intern och extern kommunikation både operativt och strategiskt genom, projektledning, hemsidor, nyhetsbrev, annonsering, kommunikationsmaterial m.m.

Sublim

Sofia Wrangsjö, illustratör. Hennes illustrationer sträcker sig från humoristiska bilder till riktigt allvarliga ämnen. Hon ser som sin uppgift
att hitta en bärande idé som på bästa sätt för fram ditt budskap genom illustrationerna, på hennes personliga sätt

Hon gör illustrationer och illustrationsuppdrag. Hon har bl.a. gjort en del av de personliga illustrationerna på dels denna sajt, dels SEO Bolaget.

Helikopterfoto.se

Höghöjdsfotografering och filmning samt 360° panoramabilder – med radiostyrd helikopter (RC helikopter) av flygfotograf Ulf Grünbaum.

Loopia webbhotell

Då det gäller att registrera domännamn samt skaffa ett prisvärt och BRA webbhotell med en del intressanta extrafunktioner som bl.a. One Click installation av en riktig WordPress blogg, backup mha Mamuts backup rutin osv. så har vi valt Loopia som vår samarbetspartner.

Wognum Creative Works

Behöver du hjälp med att få till riktigt eleganta, smakfulla och målgruppsanpassade designer och layouter för hemsidor, produktblad, broschyrer, visitkort , annonser etc – så är André Wognum en klippa på det. Han lyckas förmedla det rätta känslan.

Retorikutbildning

Om du vill skicka din personal (eller dig själv) på retorikkurs i Stockholm så kan jag rekommendera Retorikutbildning.se.
De håller utbildningar och kurser i retorik och presentationsteknik även på andra orter i landet som bl.a. Göteborg, Malmö, Linköping, Karlstad, Västerås Luleå, Umeå och några till.

Stockholms Bilvård, J. Sandell

Jörgen Sandell har arbetat med bilvård i över 20 år. De jobbar med lackskyddsbehandling, stenskottsfilm (foliering mot stenskott och repor), rekonditionering av bilar samt har även vinterförvaring för dem som inte vill köra sina sportbilar eller andra ögonstenar på vintern.

​​