Vi stödjer BarnCancerFonden


Vi kan härmed meddela att Vi stödjer Barncancerfonden och att vi nu är en mycket stolt Silversponsor till Team Aron Kilimanjaro projektet och BarnCancerFonden.

Vi stödjer BarnCancerFondenTeam Aron Kilimanjaro

Efter att ha varit och lyssnat och inspirerats av Arons helt fantastiska show och föreläsning på Intiman 16 nov 2015 och pratat lite med teamet i foajén – som i volontär anda stod och sålde mössor och andra saker – i syfte att samla in så mycket pengar som möjligt till BarnCancerFonden – så kom mitt beslut som en vacker blixt från en helt klar himmel.

Jag vill sponsra och ytterligare uppmuntra denne helt fantastiska Aron och hela hans Team i alla deras otroliga projekt som helt osjälviskt samlar in pengar till detta viktiga område.

INGET barn skall behöva drabbas av och lida av och få sitt liv för tidigt ändat eller få sin framtid förstörd – av denna hemska sjukdom.

Vårt bidrag är kanske inte så stort i sammanhanget, men många bäckar små och precis som det finns stora MÅL och många mindre delmål på vägen dit – för att låna lite av Arons.

Lite kort om Team Aron Kilimanjaro projektet – men mer finns att läsa på deras hemsida och här på Arons egen webbsajt kan du läsa mer om hans bakgrund och hans fantastiska prestationer av alla de slag.

Många känner kanske vid det här laget redan till – att Arom med stöd från sitt fantastiska Team – redan har bestigit nordens högsta berg (Galdhøpiggen 2469möh 2014) och Sveriges högsta berg Kebnekaise ( 2097möh Aug 2013) och Europas högsta berg Mt Elbrus i Ryssland (5365möh) – med målet att samla in 100kr per klättrad meter till Barncancerfonden!!

Nästa projekt – i Jan 2016 – är att bestiga Afrikas högsta berg, Kilimanjaro, 5892möh i norra Tanzania – och är en utslocknad vulkan. Det är även världens högsta fristående berg, det vill säga ett berg som inte ingår i någon bergskedja. Precis om i alla Team Arons projekt – för att samla in pengar till BarnCancerFonden – finns det något mer fantastiskt, imponerande och mer osjälviskt?

 

Självklart att Vi stödjer BarnCancerfonden