Partners


Våra partners och vänner

Vi har ett brett nätverk inom management, personlig utveckling, effektiva arbetsvanor, coaching, marknadsföring, grafisk design, kommunikation, bokförlag, musik- och filmproduktion samt givetvis webbhotell, avancerad webbdesign, mobila lösningar, programutveckling mm.

Livskompetensen

Livskompetensen och Louise Widén är speciellt inriktade på Effektiva arbetsvanor, karriärplanering, stresshantering mm.

Astarcan

Astarcan och Karin Klerfeldt har specialiserat sig på att hjälpa företag att bli bättre på att genomföra kundbesök, förhandla och argumentera. De har också dragit igång GROW – ett affärsutvecklingsprogram för kvinnor som driver företag.

Balanserad Kommunikation

Balanserad Kommunikation arbetar med marknadskommunikation och levererar såväl helhetslösningar som punktinsatser, alltid med fokus på kundens behov. Vi hjälper våra kunder med intern och extern kommunikation både operativt och strategiskt genom, projektledning, hemsidor, nyhetsbrev, annonsering, kommunikationsmaterial m.m.

Mataya

Mataya har fokus på att hjälpa mindre och medelstora företag att växa och stärka sina varumärken med företagsanpassad marknadskommunikation och affärsutveckling genom strategiska och operativa insatser samt projektledning.

Sublim

Sofia Wrangsjö, illustratör. Hennes illustrationer sträcker sig från humoristiska bilder till riktigt allvarliga ämnen. Hon ser som sin uppgift
att hitta en bärande idé som på bästa sätt för fram ditt budskap genom illustrationerna, på hennes personliga sätt

Hon gör illustrationer och illustrationsuppdrag. Hon har bl.a. gjort en del av de personliga illustrationerna på dels denna sajt, dels SEO Bolaget.

Standstraight musikstudio

Standstraight är en musikstudio i Stockholm som är proffs på musik – och filmproduktion. Välj dem som din musikstudio för din inspelning, mix eller mastering. om man inte vill eller kan besöka musikstudion  så kan man anlita deras webb baserade tjänst på ScandinavianMastering.com.

Helikopterfoto.se

Höghöjdsfotografering och filmning samt 360° panoramabilder – med radiostyrd helikopter (RC helikopter) av flygfotograf Ulf Grünbaum.

Loopia webbhotell

Då det gäller att registrera domännamn samt skaffa ett prisvärt och BRA webbhotell med en del intressanta extrafunktioner som bl.a. One Click installation av en riktig WordPress blogg, backup mha Mamuts backup rutin osv. så har vi valt Loopia som vår samarbetspartner.

Wognum Creative Works

Behöver du hjälp med att få till riktigt eleganta, smakfulla och målgruppsanpassade designer och layouter för hemsidor, produktblad, broschyrer, visitkort , annonser etc – så är André Wognum en klippa på det. Han lyckas förmedla det rätta känslan.

Retorikutbildning

Om du vill skicka din personal (eller dig själv) på retorikkurs i Stockholm så kan jag rekommendera Retorlkutbildning.se.
De håller utbildningar och kurser i retorik och presentationsteknik även på andra oprter io landet som bl.a. Götebrog, Malmö, Linköping, Karlstad, Västerås Luleå, Umeå och några till.

PBAcademy – Personal Branding

Lika viktigt som att synas och hitats på nätet är – att bygga och stärka sitt personliga varumärke och även sitt digitala varumärke. Det här med sittt digitala varumärke är ju faktiks en helt ny aspekt som man kanske inte i första hand tänker på men eftersom vi mer och mer finns i olika digitala sociala sammanhang så är det kanske tom ännu viktigare att vi vårdar och stärker vårt digitala varumärke – utan att för den skull glömma det vanliga personliga varumärket.

CoachingiNäringslivet

Många av de som behöver vara extra måna om sitt personliga varumärke är ledare i näringslivet. De behöver också bli duktigare på att
coacha sina medarbetare, inspirera och övertyga, kunna utveckla sina medarbetare osv. Ett sätt att bli bättre på det är att utbilda sig i coachande ledarskap hos CoachingiNäringslivet som har coachutbildning i Stockholm.